суббота, 9 июня 2018 г.

Нова книга Євгенії Пірог "31-ший меридіан"

Презентація пригодницької інклюзивної книги "Тридцять перший меридіан" відомої української письменниці Євгенії Пірог. Презентація відбуватиметься на Книжковому арсеналі. Локація "Дитячі майстерні".
Ця книга містить унікальні фото з мексикнського Теотіуакану, зроблені спеціально для цього видання відомим дослідником-майяністом Юрієм Полюховичем у квітні 2018 року та світлини з архіву Київського обласного археологічного музею. 
Серед запрошених на презентацію:
Микола Подрезан — відомий український мандрівник, громадський діяч, який подорожує дорогами шести континентів в інвалідному візку;
Юрій Полюхович, український вчений, дослідник-майяніст, мандрівник;
Андрій Різоль, засновник та Генеральний директор агенції маркетингових та PR сервісів кoмпанії «ВАВІЛОН»;
Дмитрик Ружевич - наймолодший директор інклюзивної бібліотеки;
представники Посольства Мексиканських Сполучених Штатів в Україні;
Київський обласний археологічний музей в особі в.о. директора пані Наталі Конвалюк та наукового співробітника КЗ КОР "КОАМ" пані Антоніни Молоткової.
Анотація книги.
Головний герой – хлопець Петрик з маленького українського села на Донеччині, який пересувається в інвалідному візку. Завдяки своїй внутрішній силі, любові до читання та мрії побачити піраміду Сонця у Мексиці, Петрик стає повноцінним героєм реальних захоплюючих подій. Навколо юного мандрівника його друзі та зовсім незнайомі люди, які відкривають хлопцеві світ його фантазій.
Книжкова історія занурить читача до глибин артефактів Трипілля, піднесуть до апогею піраміди Сонця, закинуть у взаємодію з кумедним науковим дослідником Гербарієм і французькою професоркою з Мексики. 
На 31-му меридіані знаходиться Тарасова гора у Каневі. Це місце сили, яке допомагає хлопцеві усвідомити власне коріння та підсилює віру у власні можливості. 
Ця книга є унікальною для українського книжкового ринку, у ній юні дослідники знайдуть для себе корисну інформацію, романтики зможуть пофантазувати над відносинами головних героїв, а ті, хто ще бояться зробити перший крок назустріч мрії, побачать, що навіть інвалідний візок не є перешкодою для мандрівок та неймовірних звершень. Адже головне – зрозуміти себе у цьому світі. Світі, куди ми приходимо різними, та можемо порозумітися через спільну, природню жагу життя у пошуках сенсів власного талану.






Комментариев нет:

Отправить комментарий