четверг, 8 декабря 2016 г.

Подарунки для шпаківні

Дитяча письменниця Євгенія Пірог передала подарунки для нашої шкільної шпаківні від Балакучого Шпака:

Суходольська-Сєдова Н. Казки. - К.: Кобза, 2004. - 64 с.: іл.
Цю книгу можна починати читати з п'ятирічного віку і до старості. Кожна дитина буде задавати питання і шукати на них відповіді, а доросла людина замислиться. Ці казки для всіх. В дитячих душах вони засвітять теплі, яскраві ліхтарики, які будуть світити протягом всього життя і зігрівати його добром та любов'ю до природи і до людей.










Крижановська О. Пригоди в Чарліссі. - Львів: "Міські інформаційні системи", 2014. - 184 с. - (Серія "Бібліотечка "КОЛОСКА")
Запрошуємо тебе у подорож до країни Чарлісся. Ця країна знаходиться поряд із нами, але не всяк її бачить. Не всі дива, що чекають на тебе у чарівному лісі, ти помітиш у звичайному світі, але все, що оточує нас в буденному житті, впливає на життя в Чарліссі та знаходить там своє відображення.
Якщо ти пройдеш шлях до кінця, то зможеш стати лицарем Чарлісся. Не боїшся? Відважні Зернятка - Розумник, Пустунчик та Лапуня - вирушають у подорож разом з тобою!
Дітям середнього шкільного віку, допитливим та відважним юним шанувальникам природи!








І від себе додала своїх книжок, що зовсім недавно вийшли з друку:

Залізниці, потяги, вокзали: Оповідання/ серія "Дорожні історії". - К.: Видавнича група КМ-БУКС, 2016. - 240 с.: іл.
"Залізниці, потяги, вокзали" - це друга збірка оповідань сучасних авторів із серії "Дорожні історії" (перша збірка "Аеропорт і ..."). Сюжети всіх оповідок обєднані темою, що стала назвою книжки. Адже немає сьогодні людини, яка б хоч раз не їздила у своєму житті потягом, не дивилась на мерехтіння за вагонним вікном або не чекала чи не проводжала когось на вокзалі, розмірковуючи про небуденні речі. А скільки одкровень прозвучало у нічних потягах! Скільки сліз, сумних чи радісних, бачили вокзали, де перетинаються ейки і долі. Про все це, кожен по-своєму, написали сімнадцять талановитих українських авторів у цій книжці.
Для широкого кола читачів.






Пірог Є. Сильвестр та друзі: Вірші із завданнями. - К.: ФОП Стебеляк О.М., 2016. - 10 с.:іл.




















Пірог Є. Кіт Мармур та різдвяні пряники. - Житомир: Котвицький В.Б., 2016. - 36 с.
Сюжет цієї повістини цілком міг трапитись у реальному житті. Тато, що забарився на заробітках, хлопчик, який прагне самостійності, маленьке дівча, яке зважилася на відчайдушний вчинок, і світло маминої любові, що вказує шлях додому. Про це кіт Мармур так вправно, лагідно муркоче, що слухати й читати, вчитися і вірити.
Вірити в чудеса, яких доволі в торбі Святого Миколая. Однак, неймовірні дива виникають, коли ми справді прагнемо цього і творимо їх власними зусиллями - для себе або для когось.
Казкова повість "Кіт Мармур та різдвяні пряники"смакуватиме до читань у родинному колі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий